Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Személyi kölcsön
Termék részletek


PENTART táblafesték (chalkboard paint), VÖRÖSBOR (100 ml)

795 Ft
Hitelkalkulátor
Vízbázisú festék. Fára, falra, papírra, feszített vászonra alkalmazható. Műanyagra, fémre, laminált bútorra is alkalmazható, de fontos, hogy előtte használjunk alá alapozót. Bármilyen univerzális alapozó jó, a lényeg, hogy az adott felületen tapadjon.
A lecsiszolt, portalanított felületet széles ecsettel vagy szivacshengerrel fessük. Ha tutira akarunk menni, akkor először ecsettel végigfestjük, majd száraz szivacshengerrel ráigazítunk; így nem lesz csíkos, és a szivacs sem szívja be a festéket.
A festéked ne hígítsuk, mert akkor nem fed olyan jól, és több rétegre lesz szükség.
Általában elég a két réteg, de alaptól függően, illetve a világos színeknél előfordul, hogy háromra is szükség van. TIPP! Ha igazán szép felületet szeretnénk, fessük a rétegeket egymásra merőlegesen!
A lefestett felületre krétával írhatunk, a felirat vizes ruhával letörölhető. FONTOS! A krétafilc vagy krétatoll erre a típusú festékre sajnos nem jó. Lehet rá írni velük, de csak akkor használjunk ilyet, ha a felirat vagy rajz állandó dekorációként szolgál, mert nyomot hagy, nem lehet teljesen letörölni.

Kiszerelés: 100 ml

Hivatalosan 100 ml festék két rétegben egy m2-re elegendő, de függ a felülettől és a festőeszközünktől is.
1 óra után átfesthető, teljes száradás 24 óra.
 • Márka: PENTART
 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  20801
  Tömeg
  165 g/db
Webáruház készítés